Nieuws

Basisschool de Kingbeek nam deel aan de Nationale Pannenkoekendag

Op vrijdag 24 maart namen wij als Basisschool De Kingbeek deel aan de Nationale Pannenkoekendag. Deze Pannenkoekendag werd in samenwerking met Wijksteunpunt Bicht in Obbicht georganiseerd. Onder het motto ‘’Jong bakt voor oud’’, werd deze activiteit gecombineerd met het jaarlijkse goede doel binnen onze school. Het was de bedoeling zelf de handen uit de mouwen te steken en een gezellige middag voor de oudere uit onze omgeving te organiseren.

Afgelopen vrijdag 24 maart hebben we als school in samenwerking met het wijksteunpunt meegedaan aan de nationale Pannenkoekendag. De kinderen van locatie Grevenbicht en onderbouw Obbicht hebben enorm hun best gedaan, ze maakten alle mooie versieringen en zorgden ervoor dat de ruimte van het wijksteunpunt omgetoverd werd in een supergezellig pannenkoekrestaurant. Overal hingen slingers, tafels waren gedekt met placemats, servetringen en zelfs voor een bloemetje op tafel was gezorgd. Hier hadden we een speciale werkgroep voor, evenals voor het klaar maken van het beslag dat ook door een groepje geregeld werd.

De gasten werden welkom geheten, naar  hun plaats begeleid en waren onder de indruk van zo’n warm welkom door de kinderen. Er werd volop gebakken door onze pannenkoekenbakkers uit Grevenbicht en Obbicht.  De koffie, thee en natuurlijk de pannenkoeken werden als volleerd personeel geserveerd door de kinderen van  groep 5 t/m 8 van locatie Obbicht. Tijdens het eten waren er diverse optreden waarbij u moet denken aan live muziek, rap, dans, goochel acts, moppentappers, dichter  en voorlezers uiteraard ook allemaal door de kinderen.

Onze gasten, maar zeker ook de kinderen, hebben genoten van deze supergezellige en geslaagde middag. Onze welgemeende complimenten! 
|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Het CDA Sittard-Geleen maakt zich terecht zorgen over het wonen in kleine dorpen

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 107 keer gestemd.

Agenda

Weer