Adverteren op beeg.nl?

Met een vermelding op beeg.nl zorgen ondernemers / adverteerders ervoor dat ze onder de aandacht zijn bij een groot publiek. Heb je zelf ook een bedrijf en wil je gebruik maken van dit online medium dat dagelijks gemiddeld 2.000 sessies registreert? Onderstaand vind je de verschillende mogelijkheden.

Tarieven adverteren op beeg.nl 

Pakket 1:
Het publiceren van een losse advertentie (een actie, een nieuwsbericht en/of andere reclame-uiting): € 12,- per geplaatst bericht.  Dit bericht verschijnt onder ‘Headlines’ en ‘Ondernemersnieuws’. Beide rubrieken zijn prominent zichtbaar op de startpagina. Het bericht wordt ook nog gedeeld via de Facebookpagina van beeg.nl (ruim 1.500 volgers).

Pakket 2:
Vermelding van naw-gegevens van de ondernemer / adverteerder in de bedrijvenindex van beeg.nl Tevens de mogelijkheid om een onbeperkt aantal berichten aan te leveren. Deze worden gepubliceerd bij Headlines en Ondernemersnieuws. Kosten: € 48,- per jaar. 

Pakket 3:
Vermelding van naw-gegevens van de ondernemer / adverteerder in de bedrijvenindex. Verder de mogelijkheid om een onbeperkt aantal berichten aan te leveren. Deze verschijnen bij Headlines en Ondernemersnieuws. Tevens worden deze berichten gedeeld via de Facebookpagina van beeg.nl Daarnaast wordt het logo van de ondernemer/adverteerder opgenomen in de logo-carrousel aan de rechterkant. Op het logo is een link naar de website van de ondernemer / adverteerder aangebracht. De kosten voor dit pakket bedragen € 96,- per jaar.Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer